APK

apkhedel670

Algemene Periodieke Keuring.

Tijdens een APK worden alle zaken nagekeken die ervoor zorgen dat u zo veilig en zo milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt. Het gaat dus om wielen, banden, stuurinrichting, remmen, carrosserie, wielophanging, verlichting, uitlaat, uitlaatgassen, vergrendeling, voorruit, autogordels, spiegels en claxon.

 

Gratis APK in combinatie met onderhoud.

Wanneer u de APK in combinatie met (grote) onderhoud laat uitvoeren dan is de APK gratis. Mocht na de keuring een reparatie nodig zijn, dan is uw auto in de meest ervaren handen. Vooraf ontvangt u een heldere offerte en krijgt u garantie op zowel de onderdelen als de reparatie.

 

APK is inclusief.

APK bij Rubik Auto’s v.o.f. is inclusief EOBD scan, 4-gas meting, roetmeting, afmeldkosten en BTW, maar exclusief extra kosten die voortkomen uit een eventuele herkeuring. De prijs geldt voor auto’s met zowel benzine- als dieselmotoren.

 

Tips.

1. Laat de APK samenlopen met de onderhoudsbeurt van de auto. Het scheelt u tijd én geld. Bij een grote beurt of jaarbeurt is de APK namelijk gratis bij ons.

2. U kunt uw auto tot 2 maanden voor de eerstvolgende APK-vervaldatum laten keuren. De oorspronkelijke vervaldatum wordt dan, afhankelijk van de geldende keuringsfrequentie, met 1 of 2 jaar verlengd.